Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Retourneren

LEEDER hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@leedershoes.nl of bel ons op 0617839899.

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop kun je deze tot 14 dagen na ontvangst van de goederen retourneren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het bijgevoegde retourformulier correct en volledig in te vullen en het pakket vervolgens naar het dichtstbijzijnde postkantoor te brengen.

Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd indien:

1. Het product in de originele verpakking terug gestuurd wordt;
2. Het product niet gebruikt, beschadigd, gedragen of gewassen is;              

3. Labels nog steeds aan het product gehecht zijn.

Schoenen mogen alleen binnenshuis gepast worden. Wanneer de schoenzolen vuil zijn, kan de retourzending niet geaccepteerd worden. Eventuele gratis producten die door LEEDER worden meegestuurd dienen ook retour gestuurd te worden. Producten die retour komen buiten de hierboven aangegeven periode kunnen worden teruggezonden aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd. Binnen 10 dagen zal LEEDER het betaalde bedrag minus eventuele verzendkosten op het door jou opgegeven rekeningnummer terugstorten.

 

Retouradres:

LEEDER

 Jan Steenlaan 12

2361CL WARMOND


Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor de klant.

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking, en sluit een volledig ingevuld retourformulier bij. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat.

Ruilen

Je kunt ieder artikel ruilen voor een andere maat, kleur of model. Het ruilen van artikelen brengt de eerste keer geen extra kosten met zich mee. Voor elke volgende retour- of ruilzending binnen dezelfde order worden extra kosten in rekening gebracht. Als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je bij de zending een aanvullende factuur. Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je het bedrag terug.